جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ /
بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در ایلام معدوم شد مرز مهران برای تردد زائران بسته است برگزاری جشنواره تئاتر ترکی در تبریز توزیع ۵۷۰ بسته مواد غذایی بین نیازمندان «زرین آباد» در آستانه سال نو هنرمندان بین مسوولان و هنر آشتی ایجاد کنند/ تئاتر می‌تواند مبلغ خوبی برای فرهنگ ما باشد پروازهای فرودگاه ایلام ۴۰ درصد افزایش یافت بیرون آمدن تئاتر آذربایجان‌شرقی از چتر حمایتی بازدید ۷۰ هزار نفر از یادمان‌های دفاع مقدس در ایلام عیدانه مهاجم سرعتی سابق تیم تراکتور/قربانعلی محبوب تراکتور/نیم اسکناس عیدی فراموش نشدنی بهره مندی بیش از ۹ هزار مسافر نوروزی از خدمات هلال احمر ایلام افزایش ۳۹ درصدی جابجایی مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی ایلام صادرات بیش از ۱۴۴ هزار تن کالای استاندارد از مرز مهران آموزش دانش آموزان ایلامی از ۱۴ فروردین به صورت حضوری خواهد بود ایلام زیبا| از گذرگاه عشق به دروازه‌ تاریخ/ مهران شهری از انبوه آثار تاریخی و زیارتی موزه سنجش تبریز/ ازساعت تاریخی امپراتور روم باستان تا تنه درخت ۵ میلیون ساله چاراویماق به کانون خدمت‌رسانی تبدیل خواهد شد گرفتن صدر از صدرا در دقیقه ۹۷ ایجاد اولین شهرک تخصصی برق و الکترونیک خصوصی در کشور/ تشکیل قرارگاه صنایع دانش بنیان تولیدی کرونا در آفساید/بازگشت تماشاگران تراکتور بعد از ۷۷۵ روز فقدان راهبرد و استراتژی بلندمدت در بخش کشاورزی/آذربایجان شرقی، استان پنجم دانش بنیان کشور
کد خبر: 2741
تاریخ: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۶
نویسنده خبر:
49 بازدید
۰
1

۹۶ درصد داروها تولید داخل است

معاون توسعه مدیریت منابع وزرات بهداشت گفت: ۹۶ درصد داروها تولید داخل است و اعزام به خارج برای دریافت خدمات پزشکی نداریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سه شنبه شب در سالن شهدای سلامت بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور اظهار کرد: بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی وقتی از حوزه سلامت یاد می‌کنیم شاهد این هستیم که اعزام به خارج برای دریافت خدمات پزشکی نداریم و ۹۶ درصد داروها هم تولید داخل است. این‌ها دستاورد بزرگی است که‌ از ادغام نظام آموزشی در حوزه وزات بهداشت اتفاق افتاد‌.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مطالبات جامعه نظام سلامت افزود: ۹هزار میلیارد تومان مطالبات جامعه کارکنان نظام سلامت، تحت عنوان کارانه و معوقات وجود دارد، مطالبه ما در حوزه بیمه تامین اجتماعی ۸ هزار میلیارد تومان است که اگر پرداخت آن اتفاق بیفتد بسیار زیادی از مطالبات ما انجام خواهد شد.

رحیمی خاطر نشان کرد: حدود صد هزار نیرو وضعیت شغلی غیر از استخدام رسمی یا پیمانی دارند. یعنی به صورت نیروی قراردادی، طرحی، یا ۸۹ روزه مشغول به خدمت هستند که بخشی را سال گذشته تحت عنوان نیروهای قانون جامعه ایثارگری تبدیل وضع کردیم. اما همچنان بسیاری از کادر درمان باید تبدیل وضعیت شوند‌. برنامه امسال این است که با هماهنگی سازمان استخدامی و سازمان مدیریت کشور بخشی از این کارکنان را مجدد تبدیل وضع کنیم. با توجه به این که در وزارت بهداشت حدود ۲۳۰ هزار پست خالی وجود دارد، به طور حتم با همکاری و هم‌افزایی بین چند دستگاه این قابلیت وجود دارد تا امنیت شغلی و آرامش روانی برای کارکنان حوزه سلامت ایجاد شود.

ارتقاء دانشکده علوم پزشکی نیشابور منوط به تکمیل زیرساخت‌ها است

معاون توسعه مدیریت منابع وزرات بهداشت در ادامه سخنان خود در مورد وضعیت شهرستان نیشابور گفت: ارتقاء دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه منوط به تکمیل زیرساخت‌ها است که آغاز بیمارستان ۱۷۵ تختخوابی، اتمام طرح‌های عمرانی پردیس به این موضوع کمک خواهد کرد.

وی افزود: وضعیت نیشابور در پرداخت مطالبات کادر درمان از میانگین کشوری عقب نیست و وضعیت متعادلی دارد.‌ البته دچار عقب افتادگی پرداخت مطالبات پرستاری هستیم که با کمک سازمان برنامه باید این مشکلات حل شود. تا ۲ ماه آینده بخش زیادی از مطالبات نظام سلامت، به خصوص جامعه پرستاری با توجه به قول‌های مساعد سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت خواهد شد.

گفتنی است معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت به همراه مدیرکل منابع انسانی، رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری و معاون عمران اداره توسعه منابع فیزیکی، تجهیزاتی و عمرانی وزارت بهداشت از بیمارستان آموزشی درمانی حکیم و بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور نیز بازدید کردند.

 

انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹


منبع خبر : خبرگزاری فارس

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید

اوقات شرعی
قیمت لحظه ای ارز و طلا ریال
گیشه روزنامه